Bewakingsdienst P. van Gijn BV is een sinds 1981 actieve lokale beveiligingsorganisatie, werkend onder erkenningsnummer ND 434 van het Ministerie van Justitie en volledig opererend onder de Justitiële Regelgeving voor particuliere beveiligingsorganisaties. Het verzorgen van een optimale kwaliteit in de uitvoering van de aan ons toevertrouwde opdrachten heeft de hoogste priori­teit.

De opleidingseisen van beveiligingsbeambten zijn in de afgelopen jaren fors opgetrokken en in die vereiste professionele opleiding speelt Bewakingsdienst P. van Gijn BV lokaal een belangrijke rol als officieel (SBB-) erkend leerbedrijf.

Betrouwbaar personeel

Alle medewerkers binnen het bedrijf worden volledig door Justitie gescreend en zij worden voorzien van een uitstekende opleiding, een door Justitie voorgeschreven legitimatiebewijs, een goedgekeurd uniform, alsmede van prima communicatiemiddelen en overige bedrijfsmiddelen. Verder krijgen ze ruime ondersteuning om zich verder te ontplooien binnen de organisatie.

Actief in regio ‘s-Hertogenbosch

Bewakingsdienst P. van Gijn BV is een Bosch’ bedrijf en richt zich volledig op bedrijven, instellingen en particulieren in ‘s-Hertogenbosch en direct aanliggende plaatsen. Wij hebben deze opgelegde beperking in het bedieningsgebied met een belangrijke reden opgelegd: door snel te reageren op noodsituaties worden schades (financieel en anderszins) voorkomen. Daarnaast zorgt de opzet voor uiterst korte communicatielijnen, waardoor de zo nodige kwaliteit van de communicatie, zowel in het bedrijf als met de opdrachtgevers, optimaal is.

Binnen de organisatie is ruime kennis aanwezig om klanten te voorzien van een gedegen beveiligingsadvies. Kiest u voor Bewakingsdienst P. van Gijn BV, dan krijgt u een professionele en vooral eerlijke en betrouwbare organisatie welke 24/7 voor u klaar staat!

Mocht u na het zien van onze website nog vragen hebben over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Ook zorgt de lokale opzet voor uiterst korte communicatielijnen, waardoor de zo nodige kwaliteit van die communicatie, zowel in het bedrijf als met de opdrachtgevers, optimaal is.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.