BEVEILIGING ROSMALEN​

BEVEILIGING ROSMALEN

U kunt Bewakingsdienst P. van Gijn B.V inschakelen voor beveiliging in de regio Rosmalen. Gevestigd in Den Bosch zijn wij u snel en adequaat van dienst. Door onze diensten zeer regionaal aan te bieden, kunnen wij zorgdragen voor een maximale beveiliging. Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. kan de volgende beveiligingswerkzaamheden voor haar rekening nemen: Gevestigd in Den Bosch zijn wij snel ter plaatse bij eventuele noodsituaties. Korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt bij een alarmerende situatie. Bovendien beschikken wij over relevante apparatuur om de veiligheid van onze medewerkers en u te waarborgen.

VOORDELEN BEWAKINGSDIENST P. VAN GIJN B.V.

Bewust hebben wij ervoor gekozen om het bedieningsgebied te beperken tot de omgeving van Den Bosch. Hierdoor kunnen wij snel reageren op eventuele noodsituaties bij u in Rosmalen. Door korte communicatielijnen zorgen wij tevens voor een optimaal contact.

Verder kunt u met Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. rekenen op een betrouwbaar beveiligingsbedrijf en vakkundig personeel. Wij opereren onder erkenningsnummer ND 434 van het Ministerie van Justitie. Alle personeelsleden zijn door Justitie gescreend, waardoor u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. heeft een ruime kennis aanwezig om u te beveiligen of om u in ieder geval te voorzien van een betrouwbaar beveiligingsadvies. Afhankelijk van uw wensen leveren wij onze diensten op maat voor u.

CONTACT

Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. staat 24/7 voor u klaar met beveiliging in de regio Rosmalen. Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u ons wellicht direct inschakelen als beveiligingsbedrijf? Neem contact met ons op via info@vangijn.nl  of 073 – 6440809. Onze medewerkers staan u graag te woord en verstrekken een passend advies voor uw situatie. U kunt ook voor meer informatie ons volgen op Facebook of LinkedIn. Alvast welkom bij Bewakingsdienst P. van Gijn B.V.! Met enige regelmaat plaatsen wij belangrijke beveiligingsupdates op Facebook of LinkedIn. Volg ons op deze kanalen zodat u op de hoogte blijft van onze werkzaamheden en belangrijke updates!