SURVEILLANCE

Individuele surveillance:

Onze beveiligingsbeambten controleren bedrijventerreinen, bedrijven, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, winkels, winkelcentra, bouwplaatsen, woonwijken, particuliere woningen, verenigingsgebouwen en overheidsgebouwen. Deze surveillancewerkzaamheden kunnen 24 uur per dag worden verzorgd, zowel op doordeweekse dagen, in het weekend als op feestdagen. Tijdens de controles kan worden gelet op zaken als:
  • het correct afgesloten zijn van terreinen en gebouwen (poorten, ramen en deuren)
  • het voorkomen van schades door lekkages of storingen aan technische apparatuur
  • het constateren en voorkomen van situaties die brandgevaar kunnen opleveren
  • onnodig brandende verlichting
  • het correct ingeschakeld zijn van eventueel aanwezige alarmapparatuur
  • signaleren en noteren van opmerkelijke of verdachte zaken rondom aan de surveillant toevertrouwde complexen en gebouwen zoals personen en/of voertuigen

Natuurlijk is het geheel aan u hoe de invulling plaats gaat vinden. Denk aan het aantal surveillances en het tijdsbestek.
De surveillant stuurt (indien gewenst) een digitaal rapport, zodat u kunt zien op welke tijden er is gecontroleerd en/of er bijzonderheden zijn geconstateerd.

Collectieve surveillance:

Natuurlijk mag onze ervaring in het opzetten van een goed werkend collectief beveiligingsplan niet ontbreken. Omdat onze beambte altijd (letterlijk) ”om de hoek” te vinden is, kan deze razendsnel ter plaatse zijn wanneer hierom gevraagd wordt of indien er sprake is van een alarmerende situatie. Uiteraard in nauwe en goede samenwerking met de politie. Preventieve deelnemersbordjes, volledige digitale rapportage, surveillanten vlak in uw buurt, maatwerk-optreden per deelnemer, persoonlijk contact, voertuigen met Track en Trace; het zijn allemaal puntjes op de i die we als geen ander op de juiste waarde weten in te brengen. Bewakingsdienst P. van Gijn BV heeft met deze vorm van uiterst doeltreffend samenwerken ruime ervaring: zowel op de bedrijventerreinen (met name) in Den Bosch als Vught, waar particulieren de grote voordelen van het collectief organiseren van toezicht en alarm-afhandeling structureel hebben aangepakt. Samen, als bedrijven of particulieren, de handen ineen slaan en een zeer goed toezicht organiseren. Economisch zéér aantrekkelijk en beveiligingstechnisch een uitstekende wijze van toezicht. Vragen? Neem gerust contact met ons op.
Locatie

Bewakingsdienst P. van Gijn BV | Salvador
Allendelaan 3, 5231 BZ, ‘s Hertogenbosch