OPENING- BRAND EN SLUITRONDE

Openings-, en brand- en sluitronde

Voor de opening en sluiting van panden is Bewakingsdienst P. van Gijn BV u graag van dienst. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij de openings-, en brand en sluitronde van uw bedrijfspand. Zeker wanneer er veel verschillende mensen uw bedrijfspand op verschillende tijden verlaten, is dit een ideale uitkomst. Zo kunnen er bijvoorbeeld veel minder sleutels worden uitgegeven.

Eén verantwoordelijke en vast aanspreekpunt

Onze mensen lopen de openingsronde bij het openen van uw bedrijfspand en een sluitronde bij het afsluiten van uw pand. Zo zijn wij (en u) er zeker van dat niemand aanwezig is die daar niet aanwezig hoort te zijn en wordt alles nauwlettend in de gaten gehouden. Met deze dienst bent u zeker van één eindverantwoordelijke en één aanspreekpunt.

Controle brand en sluitronde

Tijdens de openings- en sluitronden controleren onze mensen diverse punten. Dit kan gelden voor zowel de binnenkant (intern) als buitenkant (extern) van uw bedrijfspand. Uw medewerkers kunnen namelijk weleens openstaande ramen/deuren vergeten te sluiten of apparaten en verlichting uit te schakelen. Ook het op een juiste wijze in- en uitschakelen van uw alarmsysteem en controle daarop is een wezenlijk onderdeel van de werkzaamheden van onze surveillanten. Samen met u bepalen we op welke punten er gecontroleerd moet worden.

Collectieve beveiliging

Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van collectieve beveiliging. Bedrijven werken samen aan een veiligere werkomgeving. Surveillanten openen en sluiten panden en zorgen ervoor dat het complete bedrijventerrein of werkomgeving op de juiste manier wordt beveiligd.

Schakel direct Bewakingsdienst Van Gijn in!

Surveillanten openen en sluiten panen en zorgen ervoor dat het complete bedrijventerrein of werkomgeving op de juiste manier wordt beveiligd. Meer hierover leest u onder collectief Bewakingsdienst P. Van Gijn BV is uw beveiligingsbedrijf van A tot Z in regio Den Bosch. Voor vragen over onze diensten kunt u contact met ons opnemen!
Locatie

Bewakingsdienst P. van Gijn BV | Salvador
Allendelaan 3, 5231 BZ, ‘s Hertogenbosch