NR. 1 IN ALARMOPVOLGING

Een goede alarmopvolging is belangrijk!

Een goede alarmopvolging is een zeer waardevolle toevoeging voor de succesvolle beveiliging van uw pand. Bewakingsdienst P. van Gijn BV verzorgt professionele alarm opvolging voor zowel bedrijven als particulieren in de regio ‘s-Hertogenbosch. Voor we starten met de werkzaamheden, zorgen we dat e.e.a. in een volledig op maat gemaakte instructie ten behoeve van uw pand is vastgelegd. En uiteraard zorgen we ervoor dat onze medewerkers alle informatie krijgen zodat de juiste handelingen kunnen worden verricht. Dus laat de opvolging van een alarm door ons verrichten en vertrouw op de expertise van Bewakingsdienst P. van Gijn BV!

Wat is alarmopvolging?

Bij alarmopvolging wordt uw vertrouwde beveiligingspartner door uw particuliere meldkamer ingeschakeld op het moment dat er een alarmmelding binnenkomt via uw alarmsysteem. Doordat uw beveiligingsbeambte snel de alarmmelding opvolgt, zal hij alles in het werk stellen om zo snel mogelijk naar uw bedrijfspand of woonhuis te gaan om de situatie ter plekke te observeren en om de melding op professionele wijze af te handelen. Onze beveiligingsbeambten zijn bekwaam, professioneel en ervaren. Zij werken volgens instructie en weten precies wat er dient te gebeuren.

Hoe werkt onze alarmopvolging?

Wij komen direct in actie als er een alarmmelding vanuit uw particuliere alarmcentrale bij ons binnenkomt. Ons vernieuwde BackOffice systeem biedt de gelegenheid aan particuliere alarmcentrales om voortaan alarmmeldingen digitaal door te geven. Onnodig telefoonverkeer met eventuele wachttijden en onnodig tijdverlies, blijft in dat geval achterwege. Onze beveiligingsbeambte volgt de melding op en gaat polshoogte nemen bij uw pand of woonhuis.

Uw alarm gaat af, en nu?

Bij aankomst voert hij eerst een externe controle uit. Is er inbraakschade, een verdachte situatie of zijn er zelfs verdachte(n) personen aanwezigen? Vervolgens wordt een interne controle uitgevoerd. Wat is de oorzaak van de alarmmelding? Afhankelijk van zijn bevindingen handelt onze mobiele surveillant conform de vooraf besproken instructies.

Wat doen we nog meer?

Als er sprake is van loos alarm, wordt de alarmsituatie ter plaatse zelfstandig door onze beveiligingsbeambte afgehandeld en zorgt hij of zijn ervoor dat uw alarmsysteem weer goed staat ingeschakeld. Echter indien de aangetroffen situatie daartoe aanleiding geeft, zal de beambte zorgen voor het alarmeren van de door u doorgegeven contactpersoon(personen) of instanties zoals: politie, brandweer, glaszetter, etc. Van iedere alarmafhandeling wordt altijd een duidelijk en volledig digitaal rapport opgemaakt. Dit rapport ontvangt u na het einde van de werkzaamheden direct per mail. In het rapport kunt u de aard van de melding en de aangetroffen situatie lezen. Denk bijvoorbeeld aan de oorzaak van de melding, de groep(en) in alarm/storing etc.

Waarom kiezen voor alarmopvolging?

Het is niet prettig om middenin de nacht wakker gemaakt te worden omdat het alarm van uw pand of woonhuis afgaat en u niet “in de buurt” bent. En wat gaat u doen als u wordt gebeld door de particuliere meldkamer? Gaat u zelf kijken wat er aan de hand is, met alle risico’s van dien? U kunt het beter overlaten aan de vakkundigheid van onze surveillanten. Dan bent u verzekerd van een veilige en professionele afhandeling van uw alarmmeldingen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Daarnaast kan alarmopvolging preventief werken en door stickers op ramen en deuren te plakken, geeft u aan dat u aangesloten bent bij een krachtig beveiligingsbedrijf.

Gerichte alarmafhandeling

Wij werken lokaal in en rondom ‘s-Hertogenbosch. Door het beperkte bedieningsgebied kunnen onze surveillanten eventuele alarmmeldingen snel opvolgen en richting het bezoekadres gaan. Immers: in een beperkt bedieningsgebied zijn de surveillanten altijd bij u in de buurt. Daardoor zijn onze surveillanten over het algemeen dan ook snel bij u op locatie om de melding snel en vakkundig af te handelen. Voor een optimale uitvoering van de alarmafhandeling ontvangen wij graag vooraf een beknopte schriftelijke handleiding van het alarmsysteem en plattegrond van het alarmobject plus de ingetekende zones en de centrale van het systeem. Zo weten onze surveillanten de exacte locatie van de melding en kunnen ze gericht controleren.

Snelle en betrouwbare opvolging van uw alarm melding

Bewakingsdienst P. van Gijn BV stelt alles in het werk om de alarmafhandeling zo snel mogelijk na een melding te laten plaatsvinden. Maar uiteraard wel binnen de wettelijke regels! Ook onze mobiele surveillanten dienen zich bijvoorbeeld te houden aan de verkeersregels en kennen hierin geen uitzondering zoals het mogen rijden met zwaailichten. Daarnaast zijn er overige omstandigheden die effect kunnen hebben op onze aanrijdtijden zoals: extreme weersomstandigheden of drukte in het verkeer. Echter, doorgaans zijn onze surveillanten dankzij onze lokale werkwijze snel op locatie! Wij doen ten aanzien van onze aanrijdtijden nooit beloftes en geven geen garanties. Onze enige belofte is het feit dat we alles in het werk zullen stellen u zo snel, goed en volledig mogelijk van dienst te zijn.

Uw betrouwbare beveiligingspartner!

Daarnaast zijn we 365 dagen / 24 uur per dag operationeel en bereikbaar. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Kortom, u kunt met een veilig gevoel kiezen voor Bewakingsdienst P. van Gijn, uw betrouwbare beveiligingspartner! Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor het opvolgen van uw alarm? Of wilt u een vrijblijvend advies omtrent de beveiliging van uw pand? Neem gerust contact met ons op.
Locatie

Bewakingsdienst P. van Gijn BV | Salvador
Allendelaan 3, 5231 BZ, ‘s Hertogenbosch