U ziet het steeds vaker gebeuren: inbrekers die toeslaan bij uw afwezigheid of zelfs indien u gewoon aanwezig bent. Ter bevordering van de veiligheid van uw woning kunt u een aantal preventieve beveiligingsmaatregelen overwegen.

Bewakingsdienst P. van Gijn BV adviseert u graag vooraf over de diverse mogelijkheden en bijbehorende kosten. Mocht er echter door een vervelende situatie een snelle oplossing nodig zijn, dan zullen we trachten u zo snel mogelijk van dienst te zijn tegen een zo eerlijk mogelijke kostprijs.

We kunnen de volgende beveiligingswerkzaamheden voor u uitvoeren:

Ook wanneer u bepaalde wensen heeft en het geheel op maat wenst, is dat voor ons geen probleem. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om samen met uw buurtbewoners een collectief beveiligingsplan op te zetten (zie surveillances/collectief). Economisch en beveiligingstechnisch gezien vaak een prima oplossing. We gaan graag met u (en uw buurtbewoners) om de tafel om te kijken naar onze mogelijkheden, zodat alles goed op elkaar wordt afgestemd en zodoende een passend antwoord wordt gevonden op uw beveiligingsvraag.

Neem gerust contact op bij vragen en opmerkingen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.