SURVEILLANCE DEN BOSCH

Tegenwoordig voelen steeds minder mensen zich veilig op bedrijventerreinen, kantoren, woonwijken etc. Wilt u uit kunnen gaan van een veiligere werk- en/of leefomgeving? Schakel dan nu Bewakingsdienst P. van Gijn in! Wij kunnen u als geen ander van dienst zijn op het gebied van surveillance in Den Bosch.

Laat onze beveiligingsbeambten uw bedrijf, bedrijventerrein, kantoor of winkel controleren. Wij zijn een ervaren en betrouwbare beveiligingsorganisatie. Van Gijn is uitstekend geschikt voor bedrijven, instellingen en particulieren in en rondom Den Bosch. Wij zijn 24/7 inzetbaar voor welke surveillance werkzaamheden dan ook. Is er een feestdag op komst? Maakt u zich geen zorgen, ook dan zijn onze ervaren beveiligingsbeambten beschikbaar! Tijdens surveillance controles wordt er vooral gelet op de volgende zaken:

  • Het voorkomen van schades door lekkages of storingen aan technische apparatuur;
  • Het correct afsluiten van terreinen en gebouwen (poorten, ramen en deuren);
  • Het constateren en voorkomen van situaties die brandgevaar op kunnen leveren;
  • Onnodig brandende verlichting;
  • Het correct ingeschakeld zijn van eventueel aanwezig alarmapparatuur;
  • Signaleren en noteren van opmerkelijke en/of verdachte zaken aan de surveillant toevertrouwde complexen en gebouwen, zoals personen en/of voertuigen.

COLLECTIEVE SURVEILLANCE

Heeft u interesse in collectieve surveillance? Dan bent u ook hiervoor bij Bewakingsdienst van Gijn aan het juiste adres. Een collectieve surveillance betekent als het ware: een goed werkend collectief beveiligingsplan. Onze ervaren medewerkers zullen te allen tijde snel ter plaatse zijn. Als er sprake is van een alarmerende situatie, dan werken we nauw samen met de politie.

PARTICULIERE BEVEILIGING

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons enorm uit kunnen breiden. Hierdoor zijn wij ook uw partner voor particuliere beveiliging. Van Gijn kijkt samen met u naar uw behoeftes. Zodra duidelijk in kaart is gebracht wat u wilt, kunnen wij verder voor u een beveiligingsplan opstellen. Tevens zal dit plan ook een voordeel voor buurtbewoners en andere aanverwanten zijn.

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!