ALARM DEN BOSCH

ALARM DEN BOSCH

Voor het afwikkelen van een alarm in Den Bosch en omgeving zijn wij uw totaalpartner. Door de lokale opzet van Bewakingsdienst P. van Gijn wordt een alarmmelding snel opgevolgd. Wij stellen alles in het werk om alarmopvolging zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Bij aankomst zal de beambte eerst een externe controle uitvoeren. Wanneer de getroffen situatie politie of brandweer nodig heeft, zullen wij deze vervolgens inschakelen. Is er sprake van een loos alarm? Dan wordt de alarmsituatie zelfstandig door onze beveiligingsbeambte hersteld. Zo wordt een alarm in regio Den Bosch snel en vakkundig opgelost.

SPECIALIST IN ALARMOPVOLGING

Bewakingsdienst P. van Gijn staat voor zekerheid. Wij zijn al meer dan dertig jaar actief als lokale beveiligingsorganisatie, onder het erkenningsnummer ND 434 van het Ministerie van Justitie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw totaalspecialist voor:

Binnen onze organisatie is geruime kennis aanwezig om klanten te voorzien van een uitstekend beveiligingsadvies. Kiest u voor Bewakingsdienst P. van Gijn? Dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare organisatie die 24/7 voor u klaar staat!

WERKGEBIED VOOR ALARM IN DEN BOSCH

Wij zijn zowel voor bedrijven als particulieren inzetbaar. Ons kantoor is gelegen aan de Salvador Allendelaan 3 te ‘s-Hertogenbosch. Deze lokale opzet is bewust gekozen, zodat wij onze klanten direct van dienst kunnen zijn. Dit heeft als voordeel dat wij meteen kunnen schakelen bij alarmering. Permanente bewaking, zoals het bewaken van uw bedrijf, valt wel binnen een groter werkgebied.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 073 – 6440809 of een e-mail sturen naar info@vangijn.nl. Volg ons ook op Facebook  en LinkedIn  en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en gebeurtenissen. Kies voor Bewakingsdienst P. van Gijn BV, wij staan voor u paraat voor het snel opvolgen van een alarm in Den Bosch en omgeving!