Alarm Den Bosch

Door de lokale opzet van Bewakingsdienst P. van Gijn wordt een alarmmelding snel opgevolgd. Voor het afwikkelen van een alarm in Den Bosch en omgeving zijn wij uw totaalpartner! Wij stellen alles in het werk om alarmopvolging zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Bij aankomst zal de beambte allereerst een externe controle uitvoeren. Wanneer de getroffen situatie politie of brandweer nodig heeft, zullen wij deze inschakelen. Is er sprake van een loos alarm? Dan wordt de alarmsituatie zelfstandig door onze beveiligingsbeambte hersteld.

Specialist in alarmopvolging

Bewakingsdienst P. van Gijn staat voor zekerheid. Wij zijn al ruim 36 jaar actief als lokale beveiligingsorganisatie, onder het erkenningsnummer ND 434 van het Ministerie van Justitie. Door jarenlange ervaring hebben wij onze diensten uit kunnen breiden. Onze diensten zijn als volgt:

Binnen de organisatie is geruime kennis aanwezig om klanten te voorzien van een uitstekend beveiligingsadvies. Kiest u voor Bewakingsdienst P. van Gijn, dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare organisatie die 24/7 voor u klaar staat!

Werkgebied alarm Den Bosch

Wij zijn zowel voor bedrijven als particulieren inzetbaar. Ons kantoor is gelegen aan de Salvador Allendelaan 3 te ‘s-Hertogenbosch. Voor een lokale opzet is bewust gekozen, zodat wij onze klanten direct van dienst kunnen zijn. Dit heeft als voordeel dat wij meteen kunnen schakelen bij een situatie. Permanente bewaking, zoals het bewaken van uw bedrijf, valt wel binnen een groter werkgebied.

Wilt u graag meer te weten komen over onze diensten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 073 – 6440808 of een e-mail sturen naar info@vangijn.nl. Volg ons ook op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en gebeurtenissen. Kies voor Bewakingsdienst P. van Gijn BV, wij staan voor u paraat!

Beveiligingsbedrijf Den Bosch - Van Gijn
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.