ALARMOPVOLGING DEN BOSCH

ALARMOPVOLGING DEN BOSCH

Een adequate en professionele beveiliging is vereist bij een alarmering. In regio Den Bosch kunt u uitstekend terecht bij Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. voor alarmopvolging. Vanuit onze organisatie beschikken we over een surveillancedivisie die 24/7 operationeel is. Zowel bij een melding overdag als in de nacht zijn wij in korte tijd zeer snel ter plaatse, noodzakelijk om de alarmmelding snel op te kunnen volgen. Onze diensten zijn gericht op Den Bosch en omgeving. Door deze aanpak zijn wij in staat om snel te schakelen en te leveren wat we beloven: een veiliger Den Bosch en omgeving. Ondanks dat wij alles in het werk stellen om zo snel mogelijk op de plek van alarmopvolging aanwezig te zijn, kunnen wij derhalve geen uitspraken doen over aanrijdtijden. Er kunnen omstandigheden optreden, waardoor wij geen garanties kunnen geven. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan verkeershinder, verkeersregels en weersomstandigheden.

MELDINGEN WORDEN DIRECT OPGEVOLGD!

Zodra een melding binnenkomt bij Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. wordt er direct een surveillanceauto naar de plek van bestemming gestuurd. Politie, brandweer of andere contactpersonen worden gecontacteerd indien de situatie er aanleiding toegeeft. Welke alarmafhandeling ook noodzakelijk is, wij zorgen voor een duidelijk en volledig rapport. Zo heeft u altijd inzicht in de aard van de melding en hoe wij te werk zijn gegaan bij de alarmering. Korte lijnen, een erkende beveiligingsorganisatie en gecertificeerd personeel: wij maken Den Bosch daadwerkelijk veiliger!

ANDERE DIENSTEN

Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. is een compleet beveiligingsbedrijf. Zo kunt u naast alarmopvolging bij ons terecht voor:

CONTACT ALARMOPVOLGING DEN BOSCH

Heeft u vragen over onze diensten of wilt zich direct veiliger voelen? Neem contact met ons, wij staan u graag te woord en geven een passend antwoord op al uw vragen.