Beveiliging 073

Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. is als beveiligingsbedrijf gevestigd in Den Bosch. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar met een diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van beveiliging. Wij bieden onze diensten zeer regionaal aan (beveiliging 073). Hierdoor zijn wij bij eventuele problemen snel ter plaatse, zodat de veiligheid gemaximaliseerd wordt.

Beveiligingsbedrijf regio Den Bosch

Opererend onder erkenningsnummer ND 434 van het Ministerie van Justitie helpen wij onze klanten 24/7 met beveiliging. Hierbij hebben wij bewust gekozen om het merendeel van onze werkzaamheden zeer regionaal uit te voeren. Zodoende kunnen wij snel reageren op eventuele noodsituaties. U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan beveiligingswerkzaamheden in regio Den Bosch:

Met Van Gijn kiest u voor veiligheid

In de omgeving van Den Bosch kiest u met Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. voor veiligheid. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden houden wij het contact met u als klant kort en helder. Verder kunt u bij ons rekenen op het inzetten van gecertificeerde beveiligingsbeambten én uitstekende communicatiemiddelen. U kunt met andere woorden dus rekenen op een hoogstaande kwaliteit bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

24/7 staan onze beveiligingsbeambten voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent beveiliging (073) in regio Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Bewakingsdienst P. van Gijn B.V.: voor een veiliger Den Bosch!

U kunt terecht onder over ons of onze pagina Facebook om alvast een impressie te krijgen van ons beveiliginsbedrijf.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.