BEVEILIGING HEDEL

BEVEILIGING HEDEL

Zoekt u een erkend beveiligingsbedrijf? Een professional die u bij staat bij het beveiligen van uw eigendom of pand? Voor beveiliging in omgeving Hedel komt u naar Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. Met jarenlange ervaring in beveiliging kiest u voor zekerheid. Gevestigd in Den Bosch zijn wij snel ter plaatse bij eventuele noodsituaties. Korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt bij een alarmerende situatie. Bovendien beschikken wij over relevante apparatuur om de veiligheid van onze medewerkers en u te waarborgen.

DIENSTEN VAN BEWAKINGSDIENST P. VAN GIJN B.V.

Als beveiligingsbedrijf in de regio Hedel bieden wij een breed pakket aan beveiligingsdiensten. U kunt ons inschakelen voor:

Het leveren van kwaliteit beveiligingsdiensten geniet de hoogste prioriteit binnen Bewakingsdienst van Gijn. Onder erkenningsnummer ND 434 van het Ministerie van Justitie kunt u rekenen op beveiligers, surveillanten en andere medewerkers met de juiste papieren en diploma’s bij ons beveiligingsbedrijf. Met een ruime ervaring van meer dan 35 jaar maken wij veiligheid mogelijk.

WIJ STAAN VOOR EEN REGIONALE AANPAK

Om onze beveiligingsdiensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, hebben wij gekozen voor een zeer regionale aanpak. Dit betekent dat wij bewust kiezen voor klanten uit de naaste omgeving van Den Bosch. Zo zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij zorgen voor korte communicatielijnen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat klanten dit als zeer professioneel en fijn ervaren.

BEVEILIGING HEDEL: SCHAKEL BEVEILIGERS DIRECT IN

Heeft u behoefte aan veiligheid? Beveiliging in de omgeving van Hedel? Neemt u contact op met Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. voor een professionele en accurate beveiliging. Indien gewenst leveren wij u ook passend beveiligingsadvies. Wij staan voor een veiliger Den Bosch en omgeving! Met enige regelmaat plaatsen wij belangrijke beveiligingsupdates op Facebook of LinkedIn. Volg ons op deze kanalen zodat u op de hoogte blijft van onze werkzaamheden en belangrijke updates!