BEVEILIGING VLIJMEN

BEVEILIGING VLIJMEN

Bewakingsdienst P. van Gijn B.V.  levert een breed scala aan beveiligingsdiensten. Voor beveiliging in Vlijmen en omgeving kunt u uitstekend bij ons terecht. U kunt ons inschakelen voor de volgende beveiligingsdiensten:

Het merendeel van onze beveiligingsdiensten leveren wij zeer regionaal in de omgeving van Den Bosch. Hiervoor is bewust gekozen om u als particulier of bedrijf snel van dienst te kunnen zijn. Het verzorgen van permanente bewaking valt wel binnen een breder gebied. Neem gerust contact met ons op om u zich volledig te laten informeren over onze beveiligingsdiensten. Zo weet u precies waarvoor u ons kunt inschakelen.

SNELLE EN PROFESSIONELE HULP VOOR EEN VEILIGE OMGEVING

Wij kennen een ruime werkervaring van 35 jaar. Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. staat oprecht voor een veiliger Den Bosch en Vlijmen. Het regionale werkgebied maakt korte en heldere communicatielijnen mogelijk. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Professionele en gecertificeerde beveiligingsbeambten;
  • Uitstekende communicatiemiddelen en geavanceerd apparatuur.

Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. staat voor het leveren van kwaliteit. Het verzorgen van een optimale kwaliteit in de werkzaamheden heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit kunnen wij mede waarborgen door het feit dat we een erkend leerbedrijf zijn en werken onder erkenningsnummer ND 434 van het Ministerie van Justitie.

SCHAKEL BEWAKINGSDIENST P. VAN GIJN B.V. DIRECT IN

Zoekt u een professioneel beveiligingsbedrijf voor uw beveiliging in de regio Vlijmen? Een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat u 24/7 kan helpen en snel ter plaatse is? Schakel direct Bewakingsdienst P. van Gijn in. U kunt ons bereiken via info@vangijn.nl of 073 – 6440809. Heeft u vragen over onze mogelijkheden en wat wij kunnen betekenen? Neem gerust direct contact op! Met enige regelmaat plaatsen wij belangrijke beveiligingsupdates op Facebook  of LinkedIn . Volg ons op deze kanalen zodat u op de hoogte blijft van onze werkzaamheden en belangrijke updates!