BEVEILIGING VUGHT

BEVEILIGING VUGHT

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf voor beveiliging in de regio Vught? Bewakingsdienst P. van Gijn B.V . is vakbekwaam in alle facetten van beveiligen. Van permanente beveiliging tot het draaien van de openings- en sluitronde, wij staan u bij voor de volgende werkzaamheden:

SNELLE OPVOLGING

Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. kiest er bewust voor om de werkzaamheden zeer regionaal te behouden. Is er een noodsituatie of een andere situatie waar u onze diensten direct voor nodig heeft? Geen probleem, wij zorgen voor een snelle opvolging. Dit heeft als grote voordeel dat eventuele schades beperkt of voorkomen worden. Geen financiële- of materiële schade, adequaat toezicht en snelle service zorgen ervoor dat u maximaal beveiligd bent.

Verder bent u bij Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. gewaarborgd van 24/7 service. Wij zorgen dat u zich veilig voelt over straat. Als erkend beveiligingsbedrijf (ND 434 van Ministerie van Justitie) doen wij dit met:

  • Korte communicatielijnen;
  • Gecertificeerde beambten;
  • Professionele bedrijfshulpmiddelen.

Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. heeft jarenlange ervaring met het beveiligen van de regio Den Bosch. Hierbij staan we klaar voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Wij maken een passend beveiligingsplan dat volledig afgestemd is op uw eisen en wensen.

WIJ STAAN VOOR EEN REGIONALE AANPAK

Om onze beveiligingsdiensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, hebben wij gekozen voor een zeer regionale aanpak. Dit betekent dat wij bewust kiezen voor klanten uit de naaste omgeving van Den Bosch. Zo zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij zorgen voor korte communicatielijnen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat klanten dit als zeer professioneel en fijn ervaren.

BEVEILIGING VUGHT: SCHAKEL DIRECT VAN GIJN IN!

Wilt u ons inschakelen als beveiligingsbedrijf? Of wellicht dat u een beveiligingsadvies voor uw situatie wilt? Neem contact op met Bewakingsdienst P. van Gijn B.V., wij staan voor beveiliging in de regio Vught. U kunt contact  opnemen via 073-6440809  of info@vangijn.nl. Volgt u ons al op Facebook en Linkedin? Hier plaatsen wij met regelmaat nieuwtjes en andere bezigheden. Ideaal om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden!