BEWAKING DEN BOSCH

BEWAKING DEN BOSCH

Heeft u behoefte aan veiligheid? Garantie om veilig over straat te kunnen lopen? Dan kan Bewakingsdienst van Gijn u als geen ander van dienst zijn. Wij staan voor een veiliger Den Bosch en omgeving. Voor bewaking in en rondom Den Bosch staan wij dag en nacht voor u paraat, wanneer u het wenst! Door onze staat van dienst zijn wij een erkende bewakingsdienst die zowel bedrijven als particulieren tot zijn klanten heeft. Hoewel wij onze diensten graag aan u aanbieden, kunnen wij u ook van dienst zijn met een passend advies.

ONZE DIENSTEN

Wij hebben onze diensten door de jaren heen goed uit kunnen breiden. Met meer dan 35 jaar aan ervaring kunnen wij een breed pallet aan veiligheidsdiensten aanbieden. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

De adequate uitvoering van onze opdrachten geniet de hoogste prioriteit binnen onze organisatie. Daarom zijn wij een actieve beveiligingsorganisatie werkend onder erkenningsnummer ND 434 van het Ministerie van Justitie. Bij ons kunt u daarom rekenen op medewerkers die volledig gescreend zijn door de overheid. Bewakingsdienst van Gijn stuurt alleen medewerkers op pad die beschikken over de volgende elementen:

  • Voorzien van een uitstekende opleiding;
  • Voorgeschreven legitimatiebewijs;
  • Goedgekeurd uniform;
  • Communicatiemiddelen;
  • Overige bedrijfsmiddelen.

VRAGEN?

Heeft u een specifieke vraag over onze diensten of wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen? Of kunt u niet de juiste beveiligingsdienst vinden? Schroom dan niet om contact  met ons op te nemen. Bewakingsdienst van Gijn is telefonisch te bereiken via 073 – 6440809  en per e-mail via info@vangijn.nl. Wij leggen graag voor waarin wij uitblinken en wat wij voor u kunnen betekenen. Bewakingsdienst P. van Gijn B.V.: voor een veiliger Den Bosch.