BEWAKING ROSMALEN

BEWAKING ROSMALEN

Het gevoel om jezelf veilig te voelen wordt de laatste tijd steeds actueler. Mensen voelen zich steeds onveiliger en dit is met een reden! Herkent u zich hierin? Schakel dan zo spoedig mogelijk Bewakingsdienst van Gijn in. Voor bewaking in de omgeving van Rosmalen helpen wij u graag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze kennis in de beveiligingsbranche uit kunnen breiden. Onze beveiligingsbeambten staan tot uw beschikking wanneer u dit wilt. Ook voor andere diensten met betrekking tot beveiligen staan wij ter beschikking. U kunt aan ons denken voor:

WERKWIJZE

Medewerkers van Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. worden volledig door de justitie gescreend. Dit betekent dat onze medewerkers zijn voorzien van de juiste opleiding, voorgeschreven legitimatiebewijs, goedgekeurd uniform én de beschikking hebben over de adequate communicatie- en bedrijfsmiddelen. Dit toont aan dat wij u kunnen garanderen van de beste beveiliging. Wij staan voor betrouwbaarheid en dit zullen wij in al onze communicatie naar u aantonen.

Het kantoor van Bewakingsdienst van Gijn ligt gelegen te ‘s ‘s-Hertogenbosch. Wij richten onszelf op beveiligingsdiensten in Den Bosch en omliggende plaatsen. Voor bewaking in bijvoorbeeld Vught kunt u ons daarom perfect inschakelen. Door ons werkgebied regionaal te houden kunnen wij snel reageren op noodsituaties. Bent u op zoek naar een bedrijf dat staat voor een eerlijke en betrouwbare organisatie? Huur dan Bewakingsdienst P. van Gijn in, wij staan 24/7 voor u paraat!

WERKEN BIJ BEWAKINGSDIENST VAN GIJN?

Heeft u interesse in een baan bij Bewakingsdienst van Gijn? Voelt u zich de juiste persoon die Den Bosch en omgeving veiliger kan maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Van Gijn. Wij zien graag een gerichte of open sollicitatie tegemoet!