BEVEILIGING VUGHT

BEWAKING VUGHT

In de omgeving van Den Bosch is Van Gijn een erkende bewakingsdienst. Heeft u behoefte aan bewaking in en rondom Vught? Neem dan contact op met onze bewakingsdienst. Bij ons staat een veiligere omgeving hoog in het vaandel. Met meer dan 35 jaar ervaring in de beveiligingsbranche hebben wij onze dienstenpakket erg goed kunnen uitbreiden. Bij Bewakingsdienst van Gijn kunt u uitstekend terecht voor de volgende diensten:

Wij voeren onze werkzaamheden zodanig uit dat er altijd een persoonlijke communicatielijn zal ontstaan. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Bij ons voelt u zich direct op uw gemak en kunt u weer over tot de orde van de dag. Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. kan zowel door bedrijven als particulieren ingehuurd worden. Door onze professionalisme weten wij voor iedere situatie een passende oplossing te bieden.

WERKGEBIED

Ons kantoor zit gevestigd te ‘s-Hertogenbosch op de Salvador Allendelaan 3. Wij, Bewakingsdienst van Gijn, hebben er bewust voor gekozen om onze werkzaamheden zeer regionaal te behouden. Zo kunnen wij onze klanten direct van dienst zijn. Dit heeft voor u als voordeel dat wij meteen kunnen schakelen bij een situatie. Onze beveiligingsbeambten zijn met andere woorden in een zeer korte tijd ter plaatse om direct in te kunnen spelen op de situatie. Permanente bewaking, zoals het bewaken van uw pand, valt wel binnen een groter werkgebied. Schakel ons daarom in als u behoefte heeft aan permanente bewaking of andere beveiligingsdiensten!

CONTACT

Wilt u direct gebruik maken van onze beveiligingsdiensten? Neem liever vandaag nog dan morgen contact met ons op, des te eerder voelt u zich veilig! U kunt ons telefonisch bereiken via 073 – 6440809, of een e-mail sturen naar info@vangijn.nl. Wij maken een veilige omgeving mogelijk!