Security Den Bosch

Voor security in Den Bosch staat Bewakingsdienst P. van Gijn B.V. u bij als beveiligingsbedrijf. Heeft u de behoefte aan permanente bewaking? Dient uw alarm snel en professioneel opgevolgd te worden? Bewakingsdienst van Gijn staat voor u klaar in alle facetten van beveiligen. Wij staan u bij met de volgende werkzaamheden:

Door de werkzaamheden te richten op Den Bosch en de naaste omgeving zijn wij als beveiligingsbedrijf in staat om snel te handelen. De reden: het snel reageren op noodsituaties zorgt ervoor dat schades worden beperkt of voorkomen, u kunt dan denken aan financiële- en materiële schade. Met maximaal toezicht en een snelle service kunnen wij daarom onze werkzaamheden uitvoeren. Hierbij maken we geen onderscheid tussen bedrijven, instellingen en particulieren. Wij zijn een officieel erkend beveiligingsbedrijf, waarbij de professionaliteit en opleidingseisen van onze personeelsleden centraal staan.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Met Bewakingsdienst van Gijn kiest u voor een beveiligingsbedrijf dat 24/7 voor u klaar staat voor security in Den Bosch. Door korte communicatielijnen, gecertificeerde beveiligingsbeambten en professionele bedrijfsmiddelen staan wij voor het leveren van veiligheid en vertrouwen. Verkrijgt u graag een beveiligingsadvies voor uw situatie? Door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruime kennis opgebouwd met beveiligen. Neem contact met ons op en ga het gesprek aan. Met een luisterend oor zullen wij u voorzien van een passend beveiligingsadvies.

Direct security in omgeving Den Bosch?

Heeft u andere vragen of wilt u ons direct inschakelen als beveiligingsbedrijf in regio Den Bosch? Neem dan contact op via info@vangijn.nl of 073-644 08 09, onze specialisten beantwoorden graag uw vragen. Een impressie van onze diensten verkrijgt u ook via Facebook. Bewakingsdienst P. van Gijn: voor een adequate en professionele security in Den Bosch!

Beveiligingsbedrijf Den Bosch - Van Gijn
Alarm Den Bosch - Van Gijn
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.